Profesjonell

bedriftsrådgivning
Siden oppstarten i 2001 har Darwin AS vært leverandør av rådgivingstjenester til en lang rekke oppdragsgivere innen mange ulike bransjer og bedriftsstørrelser: Fra store produksjonsbedrifter med flere hundre ansatte til mindre konsulentselskaper; fra tjenesteytende selskaper til rene salgsorganisasjoner, og innenfor bransjer som it, transport, trevare, VVS mm. Også offentlig sektor har gitt oss betydelig engasjement.

KARL FJOGSTAD

Siviløkonom NHH
 
Erfaring: Med bakgrunn fra allsidige lederoppgaver spesielt innen trevarebransjen er Karl særlig engasjert med oppgaver innen ledelse og økonomistyring i SMB-markedet. Endringsprosesser og snuoperasjoner er også sentrale områder han deltar i, samt diverse styrearbeid, kursvirksomhet mm.
Med allsidig kompetanse innenfor de fleste aktuelle områder tilbyr Darwin AS bidrag til ulike behov, jfr. tjenesteoversikten. Våre dyktige rådgivere kan engasjeres både på timebasis, til fastpris, og som Management for Hire. Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon!

Tjenester

Som rådgivere er vi i Darwin AS spesielt engasjert i hovedområdene regnskap/økonomi, organisasjon/ledelse, og produksjon/logistikk. Benytt linkene over for nærmere informasjon om dette.

Men vi har også kompetanse innen flere andre områder: Generell prosjektledelse, kurs/foredrag, forretningsstrategi, styrearbeid, it-implementering, salg/salgsledelse mm.

REGNSKAP / ØKONOMI

Siden alle våre rådgivere er utdannede siviløkonomer, er dette et naturlig hovedområde for våre tjenester. Her er det spesielt små og mellomstore bedrifter som representerer kundene våre, og vi yter bidrag innen budsjettering, regnskapsføring, økonomistyring, finansieringsspørsmål, kalkulering, kontrolleroppgaver, ulike former for rapportering etc. Vi har dessuten god kompetanse på flere av de ledende økonomisystemer for SMB-markedet.
Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva vi kan bidra med for deg og din bedrift!

VI HAR OGSÅ ET UTSTRAKT SAMARBEID PÅ ULIKE OMRÅDER
MED FLERE ANDRE BEDRIFTER, BL. A.

Darwin AS ble etablert i 2001 av Odd Ragnar Detlie og Karl Fjogstad. To år senere ble teamet utvidet med Tor Kyllingstad. Alle tre er utdannet som siviløkonomer fra Norges Handelshøyskole, og har mange års allsidig praksis og ledererfaring fra ulike bransjer.

Kontakt

Vi holder til i koselige og særpregede lokaler i Eidsvollgata 47A, 4307 Sandnes.
firmapost@darwin-as.no
 e-mail

+ 47 51 97 78 20
Telefon     

Postboks 486,  4304 Sandnes
Postadresse